CHACHA!

DATUM: 2009-09-30 | KLOCKSLAG: 20:34:22

Red lips! :) (Bara ytterst lite redigerad)

Kan iallafall kolla på kommentarerna och där står det bland annat att nån vill se mer "Dagens outfit" so here we go! Såhär såg jag ut idag förutom att tunikan var beige-rosa och koftan detsamma!

Chacha bloggen :)
Om ni undrar varför det aaaaldrig publiceras några kommentarer är det för att det strular just nu och jag kan inte acceptera dem -.-' Får nog allt ta och mejla blogg.se! Ligger efter med säkert 30 kommentarer... Not so funny! Kajsas kedja hoppade av igår när vi cykla till skolan (4:de gången typ) så igår lämnade hon in den i en cykelaffär! Fick rama henne till skolan idag och efter skolan stack vi och hämtade den ;) Sedan tog vi bussen in till stan och träffade Emma och Kajsas kompis Cassi som jag har messat lite med!

Vi åt iallafall på McDonald´s och just like vanligt blev det MYCKET flumm där inne! Köpte en FcFeast junior och lite tillbehör till det :) Tog b.la den nya dipsåsen Bearnesås och om ni inte har smakat den, -GÖR DET! Hur god som helst till pommesen!! Tog bussen hem alla 4 och sedan va vi lite hemma hos Emma Klämma! När jag kom hem blev jag förhörd på SOn (läxa tills imorgon) och Spanskan (prov på Fredag) Om 1 h bliré Efterlyst och sen duschning! Börjar 10.35 så det känns NIIIICE!

Btw, är sugen på att fixa en ny bloggdesign ;) Fast jag är ASnöjd med min nuvarande men jag vill göra en design :P Jaja, innan det måste jag iallafall fota lite fina höstbilder och det känns inte så smart nu när det är så mörkt ute, eller vad säger ni?

GODMORGON !

DATUM: 2009-09-30 | KLOCKSLAG: 08:46:00


Godmorgon! Blir en snabb update innan jag sticker till skolan!
Vaknade åtta idag, skulle igentligen duscha men jag orkade inte så jag sket i det! Har istället trasslat ihop den toviga, blonda högen som visst ska kallas hår till en boll mitt på knoppen! På mig idag har jag mjukisbyxor, tunika, kort kofta och converse! Mys-stil möter snygg-stil liksom!

Nu ska jag sticka till skolan! Börjar med Biologi -.-


HOS S!

DATUM: 2009-09-29 | KLOCKSLAG: 17:21:21
Hej bloggen! :)
Sitter här hemma hos min kära kompis S som jag har varit väldigt bra kompis med sedan 3 års ålder! Har väldigt kul! Stack hem till henne efter skolan (haft vikarie hela dan=sluta 30 min tidigare). Vi har precis fikat lite och just nu sitter vi vid varsin bärbar och bloggar! Har hjälp henne med att fixa en blogg ;) <3 Har spanska tills imorgon.. Fast det är bara att fixa klart lite grejer i övningsboken ;)

Nu ska jag hjälpa S med Photoshop! :) See you later alligator!

STUDIEDAG

DATUM: 2009-09-28 | KLOCKSLAG: 21:27:37

Även idag var det studiedag för min del :) Riktigt nice! Vaknade vid tio-tiden, vid tolv stack jag över till Kajsa där jag träffade henne och Emma! Sen stekte vi pannkakor :P Höhö, det gick ju som det gick.. Vid tre stack jag hem till farmor och farfar, fick pengar (tack!) samt. en ny mascara av farmor! :D L'oreal´s nya "Teleskopic" blev det! (: Ang. det jag skrev igår om sminket och det tänkte jag önska mig ett presentkort typ på H&M eller KICKS så jag kan köpa lite vad jag själv vill ;) Sen kan man ju önska sig ID mineralpudret! Det är ju så satans dyrt..

Just nu kollar jag på "Svenska hollywoodfruar" på TV3! Är det här något slags skämt eller? När man tittar på Anna Anka vet man inte riktigt om man ska skratta eller gråta? "Ibland måste man ju ynna sig blablabla"!


DÅLIG UPDATE+LÅNGHELG

DATUM: 2009-09-27 | KLOCKSLAG: 22:19:12

Chacha ;* F*n vad dålig update det har varit denna veckan.. ^^ Har faktiskt "datorpaus/datorförbud" att skylla på ;) Nu är jag på G igen! För min del är/har det varit långhelg! Var lediga i Fredags och även imorgon är vi lediga! Har tilbringat största delen av helgen på stan med Emma och Kajsa! Mer om det imorgon..

Just nu letar jag bra, märkerssmink som jag ska önska mig på min födelsedag! En concealer, mascara och eyliner står uppskrivet på listan. Hittills.


TJALALALA!

DATUM: 2009-09-22 | KLOCKSLAG: 17:59:23

Sho! Annars då?
Förskylningen har fortfarande inte släppt och det suger -.-' Haha, vaknade inatt av att jag behövde ta näsdroppar! (Otrivin är min räddning just nu ^^ Kiss goodbay nästäppa!) Började spruta in i näsan men det kom ingenting? Wierd.. Sprutade och sprutade men ingenting hände.. Sedan kom jag på att jag kanske borde ta bort locket innan jag sprutar in sprayen! Haha, i-landsproblem eller vad? Detta upprepades c:a 2 ggr i natt..

I skolan idag hade vi SO prov ^^ Tror att det gick ganska bra.. *peppapeppa ta i trä* Hade även mattegiagnos och det gick nog perfecto I guess? Första lektionen blev jag och några andra i klassen inkallade till skolsyster! Dax för vägning, mäting och synkoll Yes! Tyvärr var jag först, somvanligt! Gick iallafall bra och jag var 175,5 cm! ;) Ikväll bliré Andra Avenyn och IDOL! Ska nog även ringa Emma och fråga om hon och Kajsa vill träffas? :) <3

Tjalalalaa! Tjalalaa! Yeah! Goodbye!
Salong!
(Om ni undrar varför jag skriver Salong, så är det eftersom jag har under 12 år av mitt liv sagt "Salong suckers" istället för "So long suckers!" Höhö, thats why..)

GODMORGON!

DATUM: 2009-09-20 | KLOCKSLAG: 10:56:50
Godmorgon!
Känner mig definitivt bättre idag, bortsett från att jag knappt kan andas ^^ Men shit the same, jag lever iallafall! Ska hoppa in i duschen nu, för vi ska på dop sen..

Salong!

SJUK

DATUM: 2009-09-20 | KLOCKSLAG: 00:08:01
Känner mig inte alls bra. Näsan är täppt, rösten är knappt hörbar, halsen värker och jag mår illa. Fan också! Smart av mig förrästen att jag inte har lagt mig än.. Kanske borde tänka på refrängen nu? Kul förrästen att ni gillade hopp-videon ;) Kommentars-grejen strular så jag ligger efter med lite kommentarer..

Salong!

VIDEOKLIPP NÄR JAG HOPPADE IDAG

DATUM: 2009-09-19 | KLOCKSLAG: 16:53:44
Nu är det uppladdat! -Videoklippet när jag rider Emilio och nästan trillar av ;P Det tog bara 7 minuter att ladda upp! :O Filmare: Julia Hedberg
Jag vet att min sits inte är perfekt och hindrerna höga! Men Emilio är ganska jobbig att hoppa, så det är därför :)

MR BEANS HOLIDAY+JULIA

DATUM: 2009-09-19 | KLOCKSLAG: 13:51:51

Min godispåse i Söndags! Haha! Ser ni hur otroligt många olika godissorter jag tar? Haha! Samma visa varje gång!

Hejsan bloggen!
Finfin dag idag! Inatt har Julia sovit över här! =) Vi hyrde två filmer (Mr Beans holiday och Hundpansionatet) som vi låg och kollade på igårkväll och käkade mängder av godis och chips! Jätte mysigt! La oss vid halv tolv och somnade bumms. I natt vaknade jag 24/7 av att jag hade ont i huvudet och att det vart "stopp" i näsan ;S Inte kul! Har mått sådär idag.. Ska inte på tennisen idag.. J följde med till ridningen iallafall! Vi hoppade och jag hade Emilio :D Gick väldigt bra, bortsett från att jag höll på att ramla av när vi hoppade :P (JULIA FILMADE JUST DÅ SÅ JAG KANSKE LÄGGER UPP DET PÅ BLOGGEN? DET SER JÄTTE KUL UT!)

Vid fem ska vi på middag i höllviken. Orkar verkligen inte! Lockar mer att stanna hemma under täcket och titta på en film ^^ Ska iallafall upp och vila nu, vi hörs!

En grej som var överkul på Mr Beans holiday var när han skulle köpa kaffe på tåget! Tyvärr hittade jag inget bra klipp på det, men ni får väl läsa min fina engelska och skratta! :)
"Servitören": Kaffe?
Han: Wi!
"Servitören": Socker?
Han: No!
"Servitören": You speak very good France Mr Bean!
Han: Gracias!

HAHA! Är det kul eller är det kul? :D

NYTT I BLOGGEN

DATUM: 2009-09-19 | KLOCKSLAG: 13:39:50

Har ändrat lite smått på bloggdesignen :) Bakgrunden är ljusare, menyn är delad i "boxar" och headerns text är uppflyttad! Vad tycker ni? Blev nöjd :)


GOD TORDAG!

DATUM: 2009-09-17 | KLOCKSLAG: 21:01:07
Nämen hej! Lite dålig update, menmen..
Har haft en bra vecka, snabbt har den gått! Dock är det ju en dag kvar, men shit the same ;) Igår fick vi tillbaka två stycken prov. - Biologi och Spanska! På båda fick vi betyg, och jag drog till mig MVG på båda! :D Nice va? Idag började vi 10.05, och jag vaknade halv nio! Jag var jätte nära på att gå ut på en joggingtur (:O) innan skolan men i sista sänsong ångrade jag mig x)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Har nyss gjort läxan ;) Spanska verb! Pappa förhörde mig nyss och det gick finfint! Efterskolan idag cyklade jag, Emma, Emmi och Kajsa till hemmakväll och hyrde film! -Nej, inte för nöjets skull utan eftersom vi har fått en filmuppgift i läxa.. Skulle igentligen hyra The Proposal men dem hade inte fått in den än? Wierd för på hemsidan står det att dem har det.. Hyrde istället 17 again! :) Imorgon kommer Julia och sover över! Har inte träffat henne sen AW, så det ska bli kul :D

God natt!

SNABBIS!

DATUM: 2009-09-15 | KLOCKSLAG: 21:00:21

Blir en snabbis! Om 2 min börjar Andra Avenyn och mamma ropar att det redan har börjat..? :O Oops! Har förrästen skaffat Facebook som jag nördar just nu ^^ Säger självklart inte vad jag heter, men jag skaffade det igår vid nio-tiden och har redan fått 24 vänner varav 20 vän-ansökningar ;)

Puss!


GOD EFTERMIDDAG

DATUM: 2009-09-13 | KLOCKSLAG: 13:20:17
Tjotjo!
Oj, är klockan redan ett? xP Jaja! Ledsen för dåliga update, men jag har mina skäl ;) Igår red jag först, och sedan spelade jag tennis :D Som tur var va Domeniq och gabbi där så jag slapp göra uppror själv med min tränare. Tyvärr är Isabell fortfarande sjuk så hon kunde inte komma "/ HAHA! "Råkade" skjuta en tennisboll mitt mellan benen på vår tränare :P Rätt åt honom! På kvällen vid sju stack jag hem till Gabbi för dem hade nån sån kräftskiva på gatan! Typ alla "barn" va i vår ålder, så dem hängde vi med hela kvällen! Jätte kul!

Det var två danska barn som bara snackade Danska så vi fick prata engelska med dem :P Jag bara "This is my mobile like is from Stenåldern" :P Sedan var det en kille som går i åttan som faktiskt va schysst ;) Också va det då jag, Gabbi och Gabbis lillebror Simon! Vid elva blev jag hämtad, men just när pappa kom frågade gabbi om jag ville sova hos henne så vi fick snabbt åka hem, raffsa ihop dem viktigaste grejerna inför natten och sedab till G igen! Vid tolv kollade alla på film och vid ett gick alla hem ^^ Och sedan somnade jag och Gabbi vi halv tre kanske? xP

Längesedan jag hade så kul <3

Haha! Ett par av mina Jeanstights x) Bildbrist förstår ni..

NY NEW MOON TRAILER I HD!

DATUM: 2009-09-13 | KLOCKSLAG: 12:38:51
Nu har det kommit ut en ny version av den officiela New Moon-trailern i HD-kvalité ;DD Älskar den! Nu är det bara 67 dagar kvar tills jag, Emma och Kajsa sitter där i biosalongen!
NYA:

"GAMLA":


Vilken tycker ni är bäst? Jag säger båda !

Om

Min profilbild

Mitt namn är Andersson. Elin Andersson F13. Haha, jaja! Tycker om att fotografera, rida, spela tennis och träffa kompisar! Mån-Fre går jag i skolan och lär mig tråkiga grejor ^^
Läs mer om mig här!