TJENIS!

DATUM: 2009-06-30 | KLOCKSLAG: 23:21:24
Tjenis! :D
Idag har jag inte haft tid med bloggning pga. av shopping till kollan, arbete i kollan och lite solning ^^ Vid lunchtid stack jag,pappa och Gabbi till Biltema och shoppade lite (LÄS: massa) grejer till Kollonin. Vattenslang, gånggärn och sånt! Sedan gick vi till Stadium och köpte en ny hjälm till mig! Den är jätte snygg, dock har Elsa en exakt likadan så jag har fått sätta ett fult gult (Jag är bäst på att rimma!) klistermärke på undersidan av hjälmen.

När vi kom hem bytte jag om och träffade Gabbi. Vi krattade i kollonin SAMT PLANTERADE POTATIS :D Woho! Kom hem vid fyra (vi arbetade inte så länge pga av det VARMA vädret), duschade, bytte om och sedan hade vi gäster ^^ Jag har förrästen nästan lyckats övertala päronen att jag ska få köpa Sims 3 :D Idag fick jag nämligen FEMHUNDRA kr av farmor och farfar och med hjälp av lite smarthet lyckades jag nästan övertala dem att jag ska få köpa det INNAN jag betalar tusenlappen till ridlägret :D


Maten i Söndags :D Grillad kyckling, nypoptatis, sallad och bearnesås :D

Min och bästisen Gabbis händer < [BILDER FRÅN STRANDEN]

:D

Glass påvägen hem blev det :D För min del blev det en liten mjukglass med karamellströssel på. I löööööv!

Min Femhundralapp som jag fick i sommarpresent av farmor o farfar <3 Av den ska det köpas The sims 3 :D

Såhär såg jag ut idag när vi skulle till Biltema. Ledigt klädd med vita shorts och en vit T-shirt  av pappa :D Jag gillar det!

..och håret trasslade jag ihop i en boll mitt på knoppen. Hade samt rödmålade naglar och favoritringen!

Puss! <3

STRANDDAG

DATUM: 2009-06-29 | KLOCKSLAG: 23:18:45

Älskar denna bilden! :D Har en annan liknande som ni får se imorrn ^^

Hejsan.
Passar på att blogga nu under "Beck"-pausen. Idag vart familjen inkl Gabbi på stranden. Mys! Både jag och Gabbi hann bada. Årets första dopp för min del, faktiskt! :D Stack hem ganska tidigt eftersom det var ganska molnigt. När vi kom hem fixade vi lite, spelade Kort i 2 h med pappsen och sedan cyklade vi till G. Hennes pappa hade fixat en Jord-fräs så jag,pappa, Gabbis pappa och Gabbi har tillbringat eftermiddagen/kvällen ute i Kollonin <3 Fint blev det!

Visar fler bilder från dagen imorgon, ska hoppa in i duschen nu!
Kiss.

HELLUJA!

DATUM: 2009-06-28 | KLOCKSLAG: 22:27:42
Hajjsan Svejjsan!
Hoppas att ni har haft en bra dag. Har själv bara tagit det lugnt och lite sånt ^^ Nu på kvällen cyklade hela familjen till moster, Lukas och Märtis på middag. Åt grillad kyckling, nypotatis, bearnesås och en jätte god sallad! :D Mumma! Sedan spelades det fotboll och jag spelade billrad nere i deras källare. Jag är mycket stolt över mig själv förrästen, för jag skippade coca colan idag till middagen! :D Istället drack jag vatten (: Ni vet väl att det är 90 st sockerbitar i en coca cola? Och i en Coca cola light är det såna ämnen som stannar i kroppen (man "nödar" alltså inte ut det) och sätter sig i njurar och sånt.. Fräscht va? Det fick mig att tänka om.. Jag gillar iaf inte Lighten så.. x)

Imorgon ska vi till stranden om vädret tillåter. Inte till tråkiga Sibbarp, utan till en strand utanför Malmö där det är helt U.N.D.E.R.B.A.R.T :D Gabbi följer mä (A) <3

GOD.. MIDDAG?

DATUM: 2009-06-28 | KLOCKSLAG: 13:15:58


Godmiddag kära läsare.

Har precis kommit hem. Jag,pappa,Gabbi och Gabbis pappa har satt upp staket på "framsidan" i kollonin. Eller jag och Gabbi gjorde typ ingenting x) Gabbi har förrästen köpt Sims 3! :O JAG VILL OCKSÅ HA DET!! Försöker övertala mamma och pappa att jag ska få det i "Sommarpresent", men dem säger att jag först måste betala dem 1000:- till ridlägret jag ska till om 2 månader. 5000 kostar det, och jag har lovat päronen att betala 1000:-, vilket jag inte har gjort än..

Sen efter jag har betalat det kan jag få beställa hem det från en hemsida (det är ju slut överallt) möjligtvis få det. Åhh!
Ikväll bliré grillning hemma hos moster, Lukas och Märtis .D

UPPDATERING.

DATUM: 2009-06-27 | KLOCKSLAG: 10:33:22

Jag veet!
Förlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåt för den mycket dåliga och tråkiga uppdateringen ^^ Det har varit (rellativt) fint väder under veckan så.. Övernattningen i tältet med Gabbi Torsd-Fred vart mycket lyckad! Vi käkade chips, chocolate och tittade lite på HIPP HIPP och sedan "Sex and the city"-the movie x) Det blåste sjukt mycket, så vissa gånger vart vi rädda att vi skulle blåa iväg eller nåt liknande ^^ Somnade kanske vid ett med en påse bilar mellan oss, vaknade sju, åt frukost och lite sånt x) <3

Igårkväll tittade jag och pappa på fotboll. -Sverige-England, semifinal ni vet? Jag ör inte så insatt i fotboll om jag ska vara helt ärlig, men när "Mini-Henke" skulle skjuta sista straffen höll jag (och pappa) mer eller mindre andan. Hur det slutade sedan behöver inte nämnas o_O Efter fotbollen cyklade jag till Konsum och köpte en stor påse godis och sedan tittade familjen på "Morden i midsomer" -Repris från veckan. Mys!

Iförgår dog Michael Jackson. Visst, han dansade coolt och vart ju en "popikon",men eftersom han höll på med droger och plastikopererade sönder sin kropp är det ju klart att kroppen sa i från efter ett tag?

Puss!

SNABBIS!

DATUM: 2009-06-25 | KLOCKSLAG: 19:15:17
Nu blir det ett snabbisinlägg! :D Ska iväg och sova över hos Gabbi, just like vanligt x) Eller vi ska sova UTE i ett tält (A) Ska bara snabbt hämta sovsäcken hemma hos mormor och lite sånt (: Ska även ligga å titta på HIPP HIPP (min idé såklart. Jag älskar HIPP HIPP, höhö!) med hennes bärbara DVDspelare, käka chips o tissla o tassla.

Puss <3

HALLU!

DATUM: 2009-06-23 | KLOCKSLAG: 18:25:39
Hejsan :D
Har inte mycket att skriva, faktiskt.. Idag har jag bsetämt mig ATT LÄGGA MIG TIDIGT! Iochmed attjag ska upp åtta även imorgon ^^ Mamma köpte förrästen ett par nya, ljusa jeanstights till mig samt. en jätte gullig, blå topp :D (Bild här under) Har på mig det just nu! Det gick förrästen bra med killgruppen idag på tenniskursen x) Vi ägde ut dem på tennis! (AA)

Nya kläder! Blåa jeanstights och en topp där det ser ut att vara ett "linne" under! :D

Branden ><

När det bakades chokladmuffins igår :D Ooooops! Ser ni bakboken i bakgrunden? Nu kan jag inte ljuga om att jag kan muffins-receptet utantill :( x)

NATTBLOGGANDE

DATUM: 2009-06-23 | KLOCKSLAG: 00:35:05

Mina BERÖMDA chokladmuffins!

Hajj favoritläsarna!
Blir ett snabbt litet nattinlägg nu, har inte orkat blogga under dagen ^^ Det har varit för fint väder ute.. Vart somsagt på den där tenniskursen med Gabbi idag. Jag ska inte gå in på några detaljar, men jag kan säga såhär: Vi vart dem äldsta i vår grupp, dem äldsta av dem andra vart nio år ^^ Vi (vi är jag och gabbi då) var dem ända som kunde och hade spelat tennis förut, så vi fick knappt spela nåt :S Imorgon ska vi iaf byta grupp till en KILLGRUPP. Omg! x) Jaja! Det är iallfall bättre än att "spela" med nioåringarna och mindre o_O Killarna i den gruppen vi ska spela i imorgon är dessutom äldre än oss ^^

NU: Äter chokladmuffins som bakades idag, lyssnar på musik och ska snart (nu) gå och lägga mig ^^
Puss! 

JAG ÄGER PÅ "JAKTEN PÅ DEN STORA NÖTEN" :D

DATUM: 2009-06-22 | KLOCKSLAG: 13:22:30

Hahah! Syrran vart inne nyss på svt´s hemsida också fick jag syn på 'Jakten på den stora nöten'. Hah! Jätte länge sedan jag spelade det. Satte nyss igång och spelade, och jo visst finns mina kundskaper kvar fastän man har blivit äldre. Jag vann direkt, förstår ni!

PIZZA+MÅLERI

DATUM: 2009-06-21 | KLOCKSLAG: 22:30:26

Kebabpizza :DD

Tjenis :D
Har precis kommit hem. Halv fyra träffade jag Gabbi också stack vi till kollonin och målade trästaketet :D Från en typisk "träfärg" till vit (: Det vart RIKTIGT jobbigt, och vi fick färg överrallt, men fint blev det. Halv sju vart vi ÄNTRLIGEN klara, stack hem till sitt eget hus, duschade, och fixade oss. Sedan träffades vid halv åtta, cyklade till Pizzerian som låg precis vid vår skola och käkade kebabpizza! Delade på en, eftersom dem vart enorma! Till det drack vi cola och åt pizzasallad ;) När vi kade ätit klart cyklade vi till "kollan" (Nytt namn på kollonin), snodde lite smulgubbar från grannen som vi sedan åt x) Pratade även i ungefär en timme. Mysigt!

Och kom sedan nyss hem ^^ Idag blir det tidig läggdags, eftersom jag och Gabbi ska på tenniskurs imorgon som börjar klockan nio o_O Vi går ju på tennis sedan ett år tillbaka, för er som inte vet det ;) Får skippa min och Emmas nattflummande på MSN idag..

Puss

NÅGRA bilder från midsommar: ^^


En bild säger mer än tusen ord. -Right?

Mummsig midsommarmat! Köttbullar, nypotatis, gräddfil, gräslök, rädisor, sill, bröd, ägg m.m :D

..och till efterrätt blev det (som hos måånga andra) jordgubbar, glass och grädde. -En perfekt kombination!

Deras pool som vi kvällsbadade i :)

Bilder från igår: ^^


BRANDEN! Man ser inte så mycket, förutom all rök och elden. Kunde inte zooma mer, och bilden är tagen innanför ett fönster vikket ligger bakom okvalitén.

Wallander -Mörkret, Ahlgrens bilar, Marabout-nöt och en massa Chips :D Mumma!

BILDER FRÅN FÖRRA VECKAN ^^

DATUM: 2009-06-21 | KLOCKSLAG: 13:14:57
Bilder från förra veckan:








Skulle igenligen ladda upp och visa alla bilder från midsommar och gårdagen också i detta inlägget, men mina päron till föräldrar tjatar på mig att stänga av nu.. SUCK! ><

ÖVERNATTNING M GABBI!

DATUM: 2009-06-21 | KLOCKSLAG: 11:29:17

Min säng ifall ni undrar x) Hihihi!

Hajj alla morgonpigga!
Gabbi gick nyss, hon sov hos mig i natt <3 Hihi! Hade jätte kul! Ringde henne vid sex-tiden igårkväll och undrade om hon ville komma hit och sova över, så en timma senare kom hon (: Vi tittade på det nerbrunna huset, nördade The sims och lite sånt :D Både jag och Gabbi är två riktiga Wallander-nördar, så vid halv nio stack vi och hyrde film  på 'Hemmakväll'. Gissa vikkén film det blev? Heheh, japp! Wallander :D Eller Möööörkret, rättaresagt ^^ Läskiga film, detdära. Åt en massa Marabou-nöt, Ahlgrens bilar och åt chips meddans vi tittade på den ;) Somnade vid ett, vaknade (eller JAG vaknade) kvart över nio, meddans G vaknade tjugo över sju x) Heh!

Sedan nördade vi Sims ännu några timmar, också gick hon nyss "/ Hon skulle till IKEA ^^ I eftermiddag ska vi till kollonin och måla vårt staket. -Vitt ska det bli (:

Hörs senare, nu ska jag dammsuga :(
Puss!

^^

DATUM: 2009-06-20 | KLOCKSLAG: 14:27:58
Hejsan.
Nu har jag varit vid kollonin, vart uppe och tittat ordentligt på huset som brann ner och lite sånt ^^ Hela taket är totalförstört.. Läs mer om branden på Sydsvenskans hemsida [sydsvenskan.se]  Det kan röra sig på en mordbrand. OM det nu är någon ***** som har tänt på.. HUR F*N KAN MAN GÖRA NÅGOT SÅDANT? :@ Tänk alla minnen, kläder saker m.m som har blivit fullständigt förstört. Kläderna kan man ju ersätta, men MINNENA?

/En arg Elin

DET GÅR UPPÅT!

DATUM: 2009-06-20 | KLOCKSLAG: 10:13:33

Kollade statistiken, och såg att det går uppåt! :D För nån dag sen hade jag 16 st unika besökare, och igår 14 st ;) Och den där röda tråden ska vi inte tala om, den är ju uppe i 35 ibland? :D

KLICKBAR BILD!


MIDSOMMARDAGEN+BRINNER

DATUM: 2009-06-20 | KLOCKSLAG: 10:05:37

Water.. droppe? :D
Foto:
Elin Andersson [elinfoto.blogg.se] Samsung L100

Hej bloggen!
Midasommardagen idag, vad ska ni hitta på? Ska nog bara ta det lugnt tror jag..? Gårdagen vart väldigt lyckad. Halv två stack vi ner (eller upp?) till Oxie, träffades vid ett stort "fält" där vi dansade runt midsommarstången och sånt. Typiskt nog började det regna just när vi skulle dansa (precis som vanligt) så det blev bara lite dans och sedan fick vi äta vår fika som vi IGENTLIGEN skulle picknicka med inne i ett hus. Efter ca. en timma fick jag riktigtriktigt ont i magen, så jag gick in i bilen och somnade. När resten av familjen kom körde vi till våra kompisar som bodde bara några kilometer bort,

När vi kom dit vilade jag lite, vi åt super god "midsommar-mat" och lite sånt. Halv tio tog jag och Linus (dem vi vart hos son) ett litet dopp i deras pool, spelade Playstation (Fotboll) och WII! Kom hem vid elva, och då stupade jag i säng! Jag vart förrästen väldigt duktig igår,
1. Jag vart bara inne på datorn i en halv timme
2. Jag tittade på TV i bara en timme (på "Våra bästa år")
3. Jag la mig tidigt

Vaknade halv nio idag av att mamma väckte mig och sa "Skynda dig Elin, det brinner i ett hus nästan utanför vårt hus!!", sprang upp ur sängen, ställde mig på toalett-locket och tittade ut igenom fönstret. Ja, det brann verkligen! Det brann i ett hus som låg nästan mittemot vårt hus, bara det att det är en väg emellan. Läskigt! Det vart massor av brandbilar, polisbilar, det vart avspärrat överallt. Stackars dem som bor i huset som har blivit av med hela ditt hus! Precis brakade hela taget ihop.. Fy vad fruktansvärt!

Kommer med bilder från gårdagen om en stund.
Ciao!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Andersson. Elin Andersson F13. Haha, jaja! Tycker om att fotografera, rida, spela tennis och träffa kompisar! Mån-Fre går jag i skolan och lär mig tråkiga grejor ^^
Läs mer om mig här!