LESSEN+SISTA INLÄGGET

DATUM: 2009-10-22 | KLOCKSLAG: 21:45:30


Hahah, absolut inte sista inlägget everever men nu innan vi åker till Gran Canaria ;D Imorgon kvart i nio går planet, vilket innebär att vi måste åka härifrån halv sju plus att jag är ledig från skolan! Vi har packat alla resväskor nu, dock känner jag att jag har packat med alldeles för mycket kläder än vad som behövs (,precis som vanligt) och antagligen blir det så att jag kommer andvända en tredjedel av det jag har packat ned :P

Har iallafall alldeles nyss packat min handbagage-väska som kommer innehålla min kamera, kamerasladd, mobil, headset, mobilladdare, smink samt. mina solbrillor! Har även nyss satt på en ansiktsmask så man känner sig lite fräsch imorgon, dock tror jag inte en människa ser så snygg ut efter 5 h på flyget ;) eller vad säger ni?

Just nu kollar jag på Andra Avenyn, avsnitt från i Tisdags ;) Har även 6 st Riverside-avsnitt som ligger och väntar på SVTplay :)

Nu ska jag dra :D Men ni får ha det så jätte bra nu under denna veckan, så hörs vi direkt efter jag har kommit hem :D Kommer sakna er alla <3
Puss och hej, <3


BLOGG.SE=SEGT

DATUM: 2009-10-21 | KLOCKSLAG: 19:34:45
Shit pommfritt vad blogg seeeegar (med stort S) ! :O Det tar minst 2 min efter jag har klickat på "logga in"-knappen innan jag kan skriva ett nytt inlägg -.-' Störande! Idag har det väl varit en rellativt vanlig dag? Efter skolan hämtade pappa mig också stack vi till Kockums och simmade, eller pappa träná och jag simmá! :D 200 m på c:a 8 min ;) ^^ Kom hem vid sex-tiden, och sen dess har jag bara pluggat (prov imorgon) ovh kollat på 2 ½ men! :DD Jake är såå söt ;) Det är pga. att han är med som jag tittar regelbundet !

Nu ska jag packa lite -.-' Las islas Canarias på Fredag med familjen i en vecka :DD Nice price (.. från burger king, hihi)

BLOGG.SE=SEGT

DATUM: 2009-10-21 | KLOCKSLAG: 19:34:39
Shit pommfritt vad blogg seeeegar (med stort S) ! :O Det tar minst 2 min efter jag har klickat på "logga in"-knappen innan jag kan skriva ett nytt inlägg -.-' Störande! Idag har det väl varit en rellativt vanlig dag? Efter skolan hämtade pappa mig också stack vi till Kockums och simmade, eller pappa träná och jag simmá! :D 200 m på c:a 8 min ;) ^^ Kom hem vid sex-tiden, och sen dess har jag bara pluggat (prov imorgon) ovh kollat på 2 ½ men! :DD Jake är såå söt ;) Det är pga. att han är med som jag tittar regelbundet !

Nu ska jag packa lite -.-' Las islas Canarias på Fredag med familjen i en vecka :DD Nice price (.. från burger king, hihi)

SKOLAN

DATUM: 2009-10-20 | KLOCKSLAG: 10:46:59
Tjena :)
Sitter just nu i skolan bredvid emma ^^ Har varit på LIDL (skolarbete) och kollat om lite matvaror om var dem kommer ifrån och så.. -.-' Ska träffas tjuho över elva och lämna in papprerna så just nu fördriver vi tiden på bibblan.. Ska hem till farmor och farfar idag efter skolan och träffa söta lilla Kajsa :D <3

After you,

VÄLKOMMEN HEM KAJSA!

DATUM: 2009-10-19 | KLOCKSLAG: 19:55:58
Idag anlände farmor och farfars valp Kajsa! :) Vi åkte i c:a 1 h upp till typ.. Burlöv (?) och hämtade henne från en uppfödare! Jag fördrev tiden igenom att lyssna på musik ^^ Aja, kom fram och hon vart sååååååååååååååååååå söt! Alldeles liten och bullig och hade enorma, söta tassar :D 10 veckor gammal! Hon var alldeles vit och hade en enormt mjuk päls! F o F skrev på alla papper och sen begav vi oss hemmåt! Lilla Kajsa skötte sig exemplariskt under hela resan! (nu känner jag mig lillgammal igen..) Nu har jag precis gjort läxan -.-' Eller ska göra matten med -.-' Iochmed att jag är ledig på fredag eftersom jag och familjen ska rill 28 gradiga Gran Canaria under höstlövet :D Känn er mobbade ;)

Pusshej,

FÖDELSEDAGSMYS

DATUM: 2009-10-18 | KLOCKSLAG: 20:25:05
Tjena bloggen ! :)
Nu har jag precis kommit upp ur badet! La på en av dem tre ansiktsmaskerna som jag fick idag, la mig ner i badet, lyssnade på radio på nya mobilen och läste "Muffins - små dekorerade cupcakes" :D Sedan tvättade jag mig med min nya flytande duschtvål med doft av Mango från The body shop, steg upp ur badet och smörjde in mig med min nya Bodybutter, även den med doft av Mango från Tbs ;) Mys ! Ska nog lägga mig tidigt idag, 4 h sömn är ingen höjdare alltså..

Imorrn är det skola och sedan måste jag skynda mig hem! Kvart över tre blir jag nämligen hämtad av farmor och farfar och vi ska köra upp och hämta lilla Kajsa <3 Om jag är extra snäll kanske jag mobilbloggar under hemfärden ? :)

Sweet dreams,

JAG ÄR MED I LINA PALMS FOTOTÄVLING

DATUM: 2009-10-18 | KLOCKSLAG: 20:17:03


Jag är med och deltar i Lina Palms fototävling [LÄNK] där temat är "Din bästa bild från år 2OO9" med denna bilden :) Nu är det väl bara att hoppas på det bästa, right ? =) <3  


PRESENTS..

DATUM: 2009-10-18 | KLOCKSLAG: 15:50:15

Hejsan :D
Kalaset är i full gånng och vi alla har det super trevligt :) Jag kan inte slita ögonen från min mobil, hihi ! Har fått en massa fina presenter som jag vill tacka för! -TACK!
Detta fick jag;
x Mobil, Sony Ericsson W5O8
x Tunika från Gina Tricot
x 2 st IDOL-biljetter! (Ska dit med mammsen <3)
x 1500:-
x "The body shop-kit" innehållande en stor burk med favvo Body buttern med lukt av mango samt. en flytatande duschtvål i stor flaska även där lukt av mango!
x 2 st. bakböcker, - "A piece of cake" och "Muffins och Cupcakes" :D
x 3 st Ansiktsmasker
x 3 Björn borg-trosor
x Adidas parfym
x "Systrar i jeans" bok (det var innehållet i paketet som jag fick hem i Fredags)
x 5 euro till Gran Canaria-resan på Fredag!
x 100:- presentkort på H&M

TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR ALLA PRESENTER! JAG BLEV HUR GLAD SOM HELST ;) <3


HAPPY BITHDAY TO ME, HAPPY BIRTHDAY TO ME. HAPPY BIRTHDAY DEAR ELIN, HAPPY BIRTHDAY TO ME!

DATUM: 2009-10-18 | KLOCKSLAG: 10:41:07


Såhär ser min underbara nya mobil ut när jag inte har fällt upp den! Snygg va?! :D <3 Den är övertunn ^^

Nämen se godmorgon :D Vilken otroligt underbar morgon det är, inte sant? :D
Har sovit typ 4 h inatt -.-' Vaknade igen vid sex av att mamma, pappa och Elsa gick upp (morgonpigga hej!) men sedan lyckades jag somna om till kvart över åtta och då kom dem in och sjöng för mig :D Fick en superfin tunika från Gina, 2 biljetter till delfinalen av IDOL i Malmö arena samt... *tutilitut* EN NY MOBIL :D Det blev ingen sån som jag hade önskat mig, utan en ännu bättre! Min mammas kollegas man jobbar på Sony Ericsson så han fixade den :D Den är hur fin som helst och den kom nyss ut så det är bara få som har den! :DDD Är hur glad som helst just nu och humöret är på topp !

Om 3 h kommer släkten ;) "Reccenserar" ikväll/imorgon vad jag har fått och så.. Btw, tack för alla grattis :O <3 Ni är underbara, vetni det? Jag kan fortfarande inte publicera kommentarer och det suger -.-'

After you,


ELIN ANDERSSON, 13 ÅR

DATUM: 2009-10-18 | KLOCKSLAG: 00:25:24

Liite stämning får man väl allt ha på Spotify ? :)

Sådär! Tonåring nu alltså :) Chattade med somsagt typ 20 st. personer samtidigt och nästan alla räkna ner :P Lite kul ändå.. På tolvslaget fick jag in mängder av gratulationer och ett x antal sms :) Tack såm jätte mycket allihopa som sa grattis, höll mig sällskap på msn i ung. 3 h och sådant <3 Love you all!

Nu ska jag iallafall sussa <3 Hörs imorgon!
Puss,
/Elin Andersson, Flicka, 13 år


Fick denna av en i Gabbis klass som vart en av dem 20 flitiga som höll mig sysselsatt under denna UNDERBARA kväll :) TACK!

20 MIN

DATUM: 2009-10-17 | KLOCKSLAG: 23:42:20
Om 20 min smäller det! Jag fyller 13 år! Shit vad konstigt det känns.. Chattar med typ 20 personer just nu ^^ Vissa räknar ner :P Känns lite mysko men men.. xD Har även asont i magen -.-

Hörs om 20 min!

FARMVILLE -VARNING! BEROENDEFRAMKALLANDE!

DATUM: 2009-10-17 | KLOCKSLAG: 22:40:09

Ang bilden och rubriken! -Ni kan nog gissa vad jag spelar ;) Såhär ser iaf min farm ut! Jag tycker faktsikt den är fin (a) Vissa har liksom sina grejer inproppade i alla hörn men jag har det liksom mer.. Smakfullt x)

LINDT NYA MOUSSECHOKLAD

DATUM: 2009-10-17 | KLOCKSLAG: 20:45:17

OMG! Bara jag som har fastnat för Lindt´s nya choklad med mousse innuti? :O Inte? Tänkte väl det.. Visst ser den ASgod ut!? Jag jar själv tyvärr inte smakat den (ännu) för dem hade inte fått den på konsum än, men det är riktigt ögongodis! Man smälter ju bara man tittar på denna bilden! (a) Har aldrig gillat Lindt´s choklad. Men denna är liksom.. Ja, PERFEKT! Den finns på Willy´s (dock är den alltid slut), men jag ska ha den! Jag ska ha den.. Jag ska..

Bild lånad från google.

SMYCKEN FRÅN COCOO.SE

DATUM: 2009-10-17 | KLOCKSLAG: 20:24:33

Har man varit inne på cocoo´s hemsida är man fast! Vilka smycken alltså! Ringarna är jag totalförälskade i. Dock är priset för dem (=165:-) inte så jätte roligt -.-' Funderar på att klicka hem ringen i mitten samt. "laptop"-halsbandet :) Men det får isåfall göras efter min födelsedag ^^

Blder lånade från Cocoo, Collage av Mig ;)

MAT OCH VIN MÄSSAN & KALAS

DATUM: 2009-10-17 | KLOCKSLAG: 18:46:28

Minimini bild från "Mat och vin mässans"- plansch eller vad man nu ska säga ;) Snygg han är min daddy, eller hur? :)

Tjena bloggen :)
Ridningen gick hur bra som helst. Det vart hoppning och jag hade den sötaste Emilio! <3 Idag blev det inga shower som förra hopplektionen :P Han vägrade faktiskt inte en enda gång! I slutet fick jag en kommentar av min ridlärare i form av "Jätte bra Elin, fast du är ju alltid duktig! Emilio passar verkligen dig" ;) Hihi, skrytskryt där, menmen.. Min lilla Emilio <3 Kom hem tjugo i tolv och då hade jag tjugo minuter på mig att duscha, sminka mig och ta på mig för klockan tolv skulle vi sticka till Mat och vin-mässan :D Jätte trevligt, och det smakades vääldigt många delikatesser som ost, bröd, salami och cider!

Vid halv två stack vi vidare till min farmor och farfar där vi firade min kusin Elias som fyller tre år den 19:de ;) Imorgon smäller det för min del x') Höhö, nämen ja.. Planeringen för kvällen är att den ska tillbringas framför datorn. För då blir jag trött och får inte så svårt att sova x) Årets I-landsproblem eller vad?

Vi hörs imorgon/senare :D Puss på er, antagligen nästa gång vi hörs är jag tonåring!
Puss,

Om

Min profilbild

Mitt namn är Andersson. Elin Andersson F13. Haha, jaja! Tycker om att fotografera, rida, spela tennis och träffa kompisar! Mån-Fre går jag i skolan och lär mig tråkiga grejor ^^
Läs mer om mig här!