PROJEKT (NÄSTAN) KLARTTTTT!

DATUM: 2009-11-29 | KLOCKSLAG: 21:23:41

Nu har jag trixat med projektet i c:a 3 h och nu är jag nästan klart ;) Och det sk projektet är EN NY BLOGG!! Eller inte ny och ny.. men en blogg från devote som kommer först och främst handla om kläder och sånt som denna bloggen inte direkt handlar om ^^ Självklart kommer jag (försöka) fortsätta blogga här som vanligt där jag skriver vad som har hänt under dagen och så.. Men läs osså den andra som heter..
HTTP://WWW.STYLEBYEA.DEVOTE.SE :D


1:A ADVENT + TISSEL TASSEL, - HEMLIGT PROJEKT PÅ G ?

DATUM: 2009-11-29 | KLOCKSLAG: 11:41:34


Såhär ser vår adventsjusstake ut :) Mysig huh?
 
Godmorgon vänner!
Det blev verkligen en sovmorgon för mig idag, vaknade vid elva ;) Riktigt skönt att få sova ut! Idag är det 1:a advent och även 1 december! :O Dagarna rinner iväg ju! Idag börjar väl osså julkalendern? Den verkar dötråkig, men jag tycker att det är en tradition att iallafall lustitta på den fram till julafton, vad tycker ni? Igårkväll fick jag fram en idé. Om jag lyckas med detta lilla projekt skulle det vara hur kul som helst ! :)  Och NEJ det är ingen ny bloggrenovering/header ^^ Nu ska jag och mitt photoshop slå våra kloka huvuden ihop och sätta igång.

Vi synes!


IMORRN:

DATUM: 2009-11-28 | KLOCKSLAG: 22:01:17
Imorrn ska jag inte göra ett skit. Jag ska vakna sent, sitta i min oversizadet sovtröja, dega framför datorn med en kopp varm choklad och skrämma skiten ur dator-högtalarna på Spotify. That's it. På kvällen ska vi fira min Lillkusin, Märta. Hon fyller Ett år inom några dagar ;) Sända ett grattis? <3


Nästa gång jag far till stan ska jag köpa en sånhär mössa ;) Perfektion. Det är det rätta ordet. Tror att dem går för 199 rixdaler? Det finns bara ett problem, vart köper man såna? :)

JULBORD 2OO9

DATUM: 2009-11-28 | KLOCKSLAG: 21:33:33
NU har vi kommit hem från julbordet :) Hur gott som helst, dock åt jag inte så mycket som jag brukar. Var/är ganska trött pga. jag somsagt bara sov 6 h i natt och sover jag mindre än 9 h fungerar inte jag.. Åt iallafall massa lax, köttbullar, ris á la malta med saftsås och mycket (LÄS: mängder) med godis! Outfiten blev tillslut (!) en mysig kort klänning, strumpbyxor och en massa smycken! Ringar, armband osv! Outfiten kommer antagligen bli min sk "nyårsblåsa" på nyår :)) Bild kommer när jag orkar..


Mariettes autograf på armen!

Älskar denna bilden riktigt mycket! Fotades inne på toaletten på resturangen idag ^^ Lins-skyddet hade inte åkt upp helt, därav dem två svarta hörnen ;) Tycker det ser ut som att bilden är fotad med en systemkamera (?), eller vad säger ni?

Efterrätt! Ris á la malta (!) med saftsås, ekologiska chokladbollar (övergoda), knäck, ischoklad och drömmar! ALLT på julbordet vart ekologiskt ;) Nån som antecknar? <3

IDOL !

DATUM: 2009-11-28 | KLOCKSLAG: 13:26:15
Godmorron!
Sovit gott? Jag har sovit sex timmar inatt vilket inte var så där överdrivet kul. Är fortfarande överväldigad efter IDOL igår ^^ Helt grymt! Btw så hamnade jag och Emma i TV i TV4 idag.. Höhö ! Det var när vi fotade med Anders Bagge så kom TV4 fram oh intervjuade honom osså ställde vi oss bakom så vi kom med x) Lite halvnördigt, - men roligt! Igår fick vi btw hem skolkatalogen (Den vart överdrivet försenat. Vi fotades för 3 månader sen!!) - Den var jätte ful :O Ser ut som en ful bok :S Om 1 h 30 min är det tennis och sedan kl. fem ska hela släkten på pappas sida till en resturang och äta Julbord :D Det är en tradition som vi har gjort varje år enda sedan jag var liten ^^ Super mysigt!

Jag intalar mig själv VARJE år att "Jag inte ska äta så mycket, jag ska INTE börja med efterrätten som jag gjorde förra året" osvosv, men det blir alltid tvärtom ;) I-landsproblem eller vad? :) 
 
Där det är "hjärt-inringat" är jag och Emma ;D Jag är hon längst till vänster ^^

Mariette när hon skrev autografer :) Själv fick jag, Emma och Kajsa vars en på armen! KOPIERING AV BILDEN ANMÄLS TILL POLIS UTAN TVEKAN.

BARA FÖR ATT JAG HAR SNACKAT MED IDOL-RABIH !

DATUM: 2009-11-28 | KLOCKSLAG: 01:57:03
Godnatt bloggen :D
Har haft en GRYM kväll på Malmö arena med IDOL ! En av dem bästa på länge faktiskt.. Trycket vart GRYMT och musiken likaså! Idolerna vart oxå grymma med stort G ;) HERREGUD alltså.. Vi hade oxå Grymma platser! Vi satt inte på den där j*kla läktaren. Nädå vi satt på stolarna på golvet :D 27:de raden så man såg väldigt bra! I Första pausen spang jag på Emma, Kajsa, Cassi mfl och sedan sprang vi runt och letade efter IDOLER tillsammans! När vi gick till scenen såg vi RABIH, EDIE och REZA sittandes c:a 3 m. ifrån oss :O Emma, - som förövrigt är ett RIKTIGT Rabih-fan, blev galen och jag han ta några tiotal bilder innan en j*vla vakt körde iväg oss -.-

I en timmes-pausen rusade vi som vanligt runt och när vi sprang förbi några hissar kommer Rabih, Edie, Reza och Erika ut :O Mitt framför oss.. Emma var onåbar, så jag (som är väärldens schysstaste kompis) springer fram till snyggingen Rabih och säger:
Jag: Ursäkta, Rabih?
Han: Hej :)
Jag: Jo, skulle du kunna ta en bild tillsammans med min kompis (pekar på Emma Klämma) eftersom hon gillar dej jätte mycket!
Han: Visst, självklart!
Jag: Tack :D
K*rring: Tyvärr, han hinner inte. Vi måste skynda oss.
[Rabih ser lessen ut]

Såå det blev inget foto "/ Gaah ! Inte R's fel dock, utan k*rringens som bara körde iväg honom! :O Mariette åkte alltså ut. Tyckte att det vart rätt ;) Det stod ju mellan henne och Calle, men med tanke på att hela publiken stod upp när Calle sjöng förstod man ganska snabbt vem som skulle åka ut ^^ Efter utröstningen sprang vi återigen fram till scenen, fick syn på en viss R men även nu blev det ingen bild för lilla Emma :(<3 Jätte synd med tanke på hur mycket hon gillar honom.. Jaja, det var en grym kväll/natt! Ska kika på reprisen på Söndag ifall man kom med i TV ^^

FÖRRÄSTEN! Jag måste bara berätta om en grej som hände idag. Jag, Emma och Emmi skulle gå till bussen osså ser vi den komma så vi springer! Thank gud hinner vi över gatan innan bussen kör iväg. När vi sedan väntar på att busschaffisen ska öppna dessa j*kla dörrar tittar han på oss, hånskrattar och tutar iväg :O Asså det var DET VÄRSTA VI HAR VARIT MED OM! /)=/)=%(#&%#&%¤&/!!!!!!!! Såå vi fick vänta i 10 min tills nästa buss kom tack vare den lilla gubbnissen som ville jävlas med oss. Detta förstörde vår dag. I 10 min iallafall..


Rabih <3 TÄNK PÅ ATT BILDEN ÄR EGENFOTAD AV MIG OCH KOPIERING ANMÄLS UTAN TVEKAN TILL POLIS.

Rabih, Erika och Eddie! TÄNK PÅ ATT BILDEN ÄR EGENFOTAD AV MIG OCH KOPIERING ANMÄLS UTAN TVEKAN TILL POLIS.

Min lunch/frukost idag på Espresso house!
Lax-och-Pepparot smörgås och en Chai till det! Mumma Kardemumma. HAHA!

..osså fikan :) -Cheesecake!

MIN. NYA. RING

DATUM: 2009-11-27 | KLOCKSLAG: 17:19:23

Bara för att jag älskar min nya ring :D H&M - 39:50:- Finns i "guld" oxå! Me. Gusta.

STAN !

DATUM: 2009-11-27 | KLOCKSLAG: 17:01:58
NU har jag kommit hem från stan ^^ Det blev julklapps-inhandling! Inget ego-shoppande här inte ;) 500:- tänkte jag handla julklappar för, meen eftersom jag köpte 2 julklappar idag för 300:- tror jag att dem planerna får ändras.. På nåt sätt.. Köpte b.la en "Tobbe trollkar-trollerilåda" på Hansa till Elsa ;) Fast jag köpte faktiskt en grej till mig själv ^^ - En helt U.N.D.E.R.B.A.R ring från H&M. Jag såg den, och 1 min senare satt den på mitt ringfinger betalad och klar ;) Det är exakt en sådan ring som jag har letat efter i ett år nu utan något större resultat! Dock fanns det bara i storlek L och jag har S (i ringar) så den ramlar av fingret hela tiden -.- Men jag köpte den ändå för att den vart så fin ;D Är man rik så är man.. noot..

Vi fikade/åt lunch på Espresso house ;) Ingen var något vidare sugen på Mc Donald's så det fick bli något nyttigare och fräschare x) Hahah, gosh nu låter jag som en medelklass tant.. Jag köpte iallafall en lax-och-pepparot macka och drack en Chai till det :D Till efterrätt blev det en Cheesecake ^^ <3 Nu ska jag skutta in i duschen och fixa mig ;) Håll utkik efter mig på TVn ikväll när det är IDOL. Hihi!

Ska fota massor :D <3
Puss och kram, skumbanan!

AJJJJJ!

DATUM: 2009-11-27 | KLOCKSLAG: 11:58:45
H*lvetes j*vla skit! Brände mig nyss på plattången -.- Det gör oooont! I Pannan brände jag mig oO Skulle locka håret.. Jaja! Nu har jag precis tagit på mig ;) Nu återstår det bara att sminka sig ^^ Håret har jag lockat i lite slarviga lockar med plattisen osså har jag ett svart diadem ^^

Såhär ser jag ut idag :) Svarta jeans, oversize-tröja & kort kofta.

STAN

DATUM: 2009-11-27 | KLOCKSLAG: 11:14:50
Godmorning!
Om 1 h ska jag träffa Emma och Emmi (kajsa kunde nt följa med :S) osså ska vi sticka ner till stan :D  Vi käkar nog där ;) Dock känner jag att det har varit alldeles för mycket Mc Donald's mat på sista tiden så jag kanske blir liten nördig (och NYTTIG) och köper en macka på Espresso house istället? :) Kostar ju ungefär lika mycket som en meny på donken.. Jaja ! Måste iallafall fixa mig ^^ Har varit vaken i 2 h och går fortfarande i pjamas :O

Ikväll blir det IDOL i nya Arenan med pappa :D<3
Puss,

TORSDAG=HELG :D

DATUM: 2009-11-26 | KLOCKSLAG: 23:34:24

Från i Lördags <3 New Moon in my f*cking heart.

Godkväll :)
Hoppas att allt är bra med er, jag mår finnemang :D Dagen var ganska najjs, en inställd ;) Efter skolan stack jag och Emma hem till mig och fixade oss till bion (New Moon, -igen) Vi blev fjåårtizzar, hihi ! Det var kul, (a) Tio över fem träffade vi Emmi och Kajsa och hoppade på bussen ;) Sedan mötte vi upp Andreá, Caroline och Gabbi och fortsatte upp mot stan ^^ Vi kom ganska tidigt (45 min. innan insläpp) så vi stack förbi "Donken" eftersom ingen av oss hade ätit varken lunch eller middag ^^ För min del blev det en liten Mc Feast Junior ^^

Gick sedan till Royal och köpte popcorn (för mig: stor popcorn och Stor cola) oh sen kolla vi New Moon för andra gången :DD<3 Lika bra som förra gången var den, -om inte bättre! Blev skratt och tårar :) Emmi och Gabbi, som inte hade sett den innan, tyckte den vart jätte bra :D Kom hem vid nio då jag röjde undan lite på rummet (vår städhjälp kommer imorrn) och sånt! :) Helgen börjar idag för min del :D Riktigt nice att vara lediga imorrn! Skulle igentligen till aq-va-kul imorgon tillsammans med lite folk men vi ställde in och tänkte köra en mysdag på stan istället! 4 tjejer, shopping, julskyltning, pengar (!!) och fika :D Tror att det blir perfekt! ;) För min del blir det nog ingen sk "ego-shopping" eftersom lapparna ska gå till julklappar vart tanken ^^ OM pengarna räcker kanske det blir en och annan oversize tröja från Gina? :DD<3 Meen vi får se ^^

HJÄLP vad mycket jag har skrivit ^^ Ledsen men det är mycket som behövdes berättas.. Vi hörs imorgon :D Natti natti <3  

ELIN TESTAR:

DATUM: 2009-11-25 | KLOCKSLAG: 19:23:56

Idag har jag köpt två nya krämer som ska ta bort acne. Sedan nån månad tillbaka har jag haft acne i pannan vilket är ÖVERDRIVET jobbigt och det har inte gått bort ! -.- Har testat en kräm från ACO men den fungerar ungefär lika bra som MTV's "barnsäng-och-bord" för unga mammor? Så nu j*vlar ska dem bortbortbort! Reccenserar om ett tag hur det har blivit ;) 

Salvorna kommer från Apoteket och är typ som ett läkemedel?  Båda krämerna kostar c:a 300:- tillsammans, så man tycker ju att dem bör funka? :) Bild kommer inom kort !


NU:

DATUM: 2009-11-25 | KLOCKSLAG: 17:11:49
Sitter med dem halv-nördiga raggisarna, försöker koka snabbmackaroner, lyssnar på Spotify och glädjer mig åt att vi har en inställd lektion imorgon morgon vilket innebär att vi börjar 09.10 ;D DET är lycka ^^ Btw, imorse tittade jag på "The voice" osså var Pernilla Wahlgren med och blev intervjuad och spelade sin "hit" Piccadilly circus. Jag halvdrömmer och väcks upp av att en människa som enligt teorin ska kallas min mamma sjunger med en HÖG och.. bra stämma ! <3

SAMMANFATTNING

DATUM: 2009-11-25 | KLOCKSLAG: 16:21:07

Tjena bloggen ;D Hoppas allt är bra ! Gårdagen var faktiskt.. BRA :D Hur kul som helst, förutom City tunnel-utställningen -.- Men det vart GRYMT kul på aq-va-kul med klassen ;) brottning på varandras axlar, utskällningar av badvakterna och mängder med åk i den tråkiga vattenruchikanan (stavning tack?) :D Lyckades skära upp en ganska stor del av foten vilket gjorde VÄLDIGT ont, men shit the same ;) Idag vart det en ganska chill dag. En och en halv inställda lektioner och ena var sista lektionen så vi slutade två :D 

Imorgon blir det New Moon på bio igen med Emmi, Kajsa, Emma oh kanske några fler :D Sedan på Fredag är vi ju somsagt lediga, så dagen kommer antagligen tillbringas på aq-va-kul med en liten del av klassen ;) Sen på kvällen blir det IDOL :D Dagarna kommer bli GRYMMA ! Iförgår rotade jag i garderoben och fann ett par raggsockor som jag har haft på mig non-stop sen dess ;) Kanske lite halv-nördigt, men grymt mysigt!

Btw, är det bara jag som stör mig något otroligt på alla små försäljningsnissar som ringder non-stop och ska försöka göra reklam/sälja saker? :O Jag brukar vara trevlig när jag pratar i telefon, men när det är någon nisse som ringder blir jag otrevlig. För c:a 2 h sen:
Jag: Hej det är Elin!
Han: Ja hej jag heter *** och ringer från Svenska Dagbladet..
Jag: Jaha..?
Han: Jag söker ****** men jag kanske kan ta det med dig istället? Går det bra?
Jag: Nej..?
Han: Okej, men då får jag tacka för mig. Hejdå !
Jag: *klick*
Han: *klick*

Trixa ihop en liten sk "redigering" på denna bilden nyss i PH ;) Fixa bara kontrasterna lite. Bilden är fotad på en av våra vänners dotters dop. Tyckte att solen kom jätte fint på stolen i kyrkan :)

Även denna är fotad på dopet ;) Nu efter all denna redigering kom jag på att jag har 80 bilder att redigera till en Gratis framkallning av bilder som jag har fått från Fuji ^^ Har fram till den typ 12:de December att skicka in alla. - Så det känns som att jag får rappa på? :)


MÅNDAG - NY VECKA.

DATUM: 2009-11-23 | KLOCKSLAG: 17:07:20


Såhär ser det ut på min ena vägg just nu :DD<3 Dock klippte jag ut en snygg bild på mig och klistrade över Kristens huvud på högra bilden :D Eller jag kanske redan har berättat det? :$ OREDIGERAD är bilden ovan!

Då är det Måndag, - Igen. Helt kaos på mattelektionen, som vanligt x) Sture tog en massa vatten oh gjorde en riktig "bakåtslickande-töntfrisyr" (typ 30-tal) och blev Snobb-Sture x) HAHA ! Han ville att jag skulle skriva om det i bloggen ^^ Hoppas ni antecknar? :) Imorrn är det då Friluftsdag -.-' Det enda som är bra är att vi börjar 09.40 :) <3 Vi ska till nån utställning oh sen bada (LÄS: simma) Skjut mig? Sedan får vi inte ens äta i stan, utan vi måste ha med oss matsäck oO På Fredag är vi lediga, så det är iaf nice :D På Torsdag kväll ska jag oh nåra kompisar kanske kolla New Moon på bio igen! :D *längtar*

Vill bara meddela att inläggen kanske inte kommer "strömma" in som tidigare nu i juletider ^^ Nästan alla helger nu c:a 4 v. framåt är uppbokade och vardagarna kommer antagligen bestå av pluggpluggplugg -.-' Meeen jag ska försöka hinna med ett inlägg då och då :D Allt för er, you know? :)<3


Om

Min profilbild

Mitt namn är Andersson. Elin Andersson F13. Haha, jaja! Tycker om att fotografera, rida, spela tennis och träffa kompisar! Mån-Fre går jag i skolan och lär mig tråkiga grejor ^^
Läs mer om mig här!