upd

DATUM: 2009-12-31 | KLOCKSLAG: 22:50:38
Är lite väldigt flummig, haha ! Det blir jag alltid på kvällen efter några glas läsk & chips 8D Snart är det dax..

update: har käkat mängder med tårta/marängsviss/chips/godis ikväll så det blur nog en promenad imorrn. hehe !

3 H KVAR..

DATUM: 2009-12-31 | KLOCKSLAG: 21:14:52

Ledsen att jag inte hann updatera innan vi stack, men det var full rulle ^^ Duchade, tog på mig (outfiten blev strumpisar, silvrig/svart tunika & en svart kofta över och smycken till det.. Naglarna målade jag först med ett svart lack från Lóreal och sedan ett guld-glittrigt grenomskinligt från Viva la diva över! Blev faktiskt assnyggt ;) Håret lockade jag med plattången, satte upp luggen med klämmor "bakåt" och sprejade med guld-spay och sminkningen blev guld/sotat. Klart ! Bilder kommer sen ^^

Om 3 h är det nytt år.. Somsagt, Känner på mig att 2010 kommer bli ett toppen år! Just nu sitter jag framför dem vi är hos stationära (har med mig min mac, men har inget trådlöst internet till den) dator med en festlig men fånig partyhatt 8D Vi har nyss ätit förrätt (vitlökssoppa) och varmrätt (fläskfilé, potatisgratäng & tillbehör) Mumms! Nu återstår bara efterrätten xD Nä gosh vikket tråååååk inlägg detta blev.. Nobelpriset till er som orkade läsa allt!

GOTT - NYTT -ÅR - BLOGGEN !


NYÅRSAFTON.

DATUM: 2009-12-31 | KLOCKSLAG: 12:57:04
Gott nytt år allihopa! Eller ja, det nya året invigs ju om c:a 11 h.. Jag vaknade iallafall nyss, halv ett. Grajt! Sover bort sista dagen av år 2OO9 ^^ Har haft ett bra år! Grymt jobbig höst dock.. Var väldigt stressad.. Jaja, snart är det nytt år och nya tag! Som jag skrev igår ska vi till landet hos våra kompisar tsm med några andra fam där vi ska äta mat och fira det nya året ungefär som vi brukar ;) Vi ska fixa efterrätt, och det blir Vit chokladtårta med mascarpåne kräm! :D Nu har jag precis lagt på en mysig ansiktsmask och sedan måste jag duscha, sminka mig, klä på mig nyårsoutfiten och måla naglarna med svart lack och sedan ett glittrigt över! Nästa gång vi hörs är det år 2O1O! Hoppas ni får en underbar dag/kväll/natt! Puss.

ÅRETS LISTA

DATUM: 2009-12-31 | KLOCKSLAG: 00:24:59
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag började sjunde klass, det har jag inte gjort tidigare (vad jag vet iallafall) haha ! 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Absolut inte.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Yess :) Ganska många vänner till fam och så..
4. Dog någon som stod dig nära? Nej tack & lov! 
5. Vilka länder besökte du? Danmark, Tyskland & Gran Canaria!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Love? :)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Som Kenza skrev, - alla dagar har varit speciella dagar! 
8. Vad var din största framgång 2009? Skolan? 8D
9. Största misstaget? Litade på någon som jag inte skulle litat på.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Det är väl klart ;) Men framförallt influensan i februari, - usch :S
11. Bästa köpet? Twilight filmen!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Fika & Ringar
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mycket gjorde mig glad :D
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexi bitch - Akon
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och :D 
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat mina pengar.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Låtit människor såra mig.
18. Hur tillbringar du julen? Jag tillbringade julen hemma hos oss med hela släkten :D
19. Blev du kär i år? Ja, fast i fel person..
20. Favoritprogram på TV? DHW, Andra Avenyn mfl.
21. Bästa boken du läste i år? Eclipse/New Moon i The twilight saga.
22. Största musikaliska upptäckten? Akon & Jay-z
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ny mobil :DD
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, faktiskt inte!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Tårta, mat och presenter med släkten på kvällen.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Inte vad jag kan komma på JUST NU.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mycket ringar (a'
29. Vad fick dig att må bra? Familjen/släkten & vännerna
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ROOBERT PATTINSON :DDDDD Elin & Robert Pattinson you know?
31. Vem saknade du? Gabbi.
32. De bästa nya människorna du träffade? Lina!

SENASTE ICA-REKLAMEN

DATUM: 2009-12-30 | KLOCKSLAG: 23:55:55
Haha, nya ICA reklamen är bara föör skön, visst? 8D "Asså vem bryr dig?"
Dagen tänkte jag iallafall dra igenom lite snabbt. Jag & Julia tog sovmorgon idag och vaknade vid 12-snåret! Vi gick upp, åt och stack ner till stallet där vi fotade! (Eller har jag redan berättat det?) När vi kom hem kollade vi på Sex and the city - the movie och sedan stack J hem vid halv fem! Ikväll har jag tittat på A cinderella story och nyss på Navy CIS! Hörs imorrn då det är NYÅÅR! Tänkte göra en lista innan jag lägger mig här på bloggen ;) Håll utkik! 

rubriken har rymt.

DATUM: 2009-12-30 | KLOCKSLAG: 17:35:57
Sry för dålig update ^^ Har haft en trevlig dag med Julia då vi b.la stack ner till stallet och fota! Jag håller ju på och sparar till en systemkamera.. men jag har lite beslutångest! Funderar att antingen köpa en Canon EOS 45OD, Nikon D9O eller Nikon D3OO, tips? :) Att det kommer ta fyrtio år att spara ihop till en är en helt annan femma ;) Imorrn är det sista dagen av 2OO9, dvs Nyårsafton! Vad ska ni göra? Vi ska till landet ^^ Btw, har ni något nyårslöfte? Jag håller aldrig mina (förra året bestämde jag att jag skulle ha godislöfte men 2 min över 12-slaget satt jag & käka godis ^^) men ska kanske köra att jag bara får äta ostbågar 1 gång/månaden? haha! Good luck, Elin. Jag får 200 spänn om jag klarar det..

01.46

DATUM: 2009-12-30 | KLOCKSLAG: 01:54:43
God..kväll? Natt? Iallafall, ligger här med Julia bredvid mig! Vi tittar på nån grej på 5an som faktiskt är ganska spännande ^^ Har varit en supermysig kväll, vi var ju på nån middag.. Jag & J spelade Monopol hela kvällen, - hon vann! 8D Btw fick Julia en underbar Nikon D9O i julklapp som jag har testat hela kvällen! :D Skitbra!

no update

DATUM: 2009-12-29 | KLOCKSLAG: 12:07:54
Förvänta er ingen update idag bortsett från denna, hehe ^^ S & jag ska åka och bada på ett äventyrsbad nu och ikväll sover Julia över! :D Ha en bra dag, kiss.

091229

DATUM: 2009-12-28 | KLOCKSLAG: 20:16:24
Mysigt väder idag ! - Skinande sol. Notera dock att jag inte har på mina skor på bilden, utan min pappas. Haha!
Det blev inget muffinsbak idag, men imorgon! Kanske.. Vi åt iallafall en mysig och god middag hos min mormor nyss! Kyckling till huvudrätt och Marängswiss till efterrätt som jag gjorde. Jag är världsbäst på Marängswiss (a) hehe ! Imorgonkväll ska vi iväg på middag och även Julias familj kommer komma! Sedan kommer Julia sova över! :DD 
<br />
<br/>Ikväll tänkte jag vara inne på datorn till kl 10, - det räcker! Sedan kolla på Navy CIS om det går inatt? :D Nu tänkte jag läsa bloggar och titta på Mr Bean på Cartoon network, hehe!

MORRN.

DATUM: 2009-12-28 | KLOCKSLAG: 12:16:36
Tjeejna! Har nyss vaknat så nu ligger jag här och kollar på Våra bästa år ;D Igårkväll satt jag redigerade i Photoshop efter min nya Photoshop bok som jag fick i julklapp! :D Att jag inte kan publicera dom på bloggen eller spara normalt är en helt annan femma! Men det är kul att testa lite! Det är så gryymt mycket tips i boken så jag provade en igår, -hur man får en fin skärpa ;D Gick bra! Idag tänkte jag baka chokladmuffins, fick för nån dag sen några galet snygga muffinsformar av mamma som jag vill använda ^^Senare ska vi till mormor & käka middag :D
Nu ska jag fortsätta i Photoshop,är det någon som vet om det är nåt bra på TV ikväll? :D Idag hoppas jag även att min The hills box damper ner i brevlådan! :D Puss,

trötter

DATUM: 2009-12-27 | KLOCKSLAG: 23:01:05
Känns snart som om mina käkar kommer gå ur led, -jag är jätte trött! Osså måste jag duscha eftersom mitt hår är fettigt med stort F! SEN kan jag lägga mig i sängen och titta på nåt program på nån webbTV! Faast idag har jag varit inne på datorn för länge. Alldeles för länge.. Btw blir det helt knas när jag ska spara bilder i Phostoshop :S Tror att det är nån inställning..

++++++

DATUM: 2009-12-27 | KLOCKSLAG: 19:49:16
Jag har 0 fantasi just nu, menmen.. Sitter här ute på trädäcket just nu iallafall! Mys.. Fastän det är typ trehundra minus så är jag lycklig. Jag är glad. Jag gillar mitt liv just nu.. Jag vet inte varför, men jag är bara det! Träffade Emma i nån timme nyss. Vi kolla 2 1/2 men avsnitt och flumma ^^ Ikväll ska jag kolla på "Bröllopsfixaren", - en film som visas på TV3 typ 5 gånger/år osså som jag har sett typ 10 ggr.. Lite uttjatat, men den är bra!

KLAAART

DATUM: 2009-12-27 | KLOCKSLAG: 12:06:31
Sådär, då har man Photoshop cs4 ;D Känns mycket najs ^^ Det är ganska annorlunda, både för att det är ett nytt program plus att jag har en Mac! Kul är det iallafall! Dock blev den superfina bilden på en läppglansburk som jag visade för nån dag sen en aning brusig ^^Tror btw att jag ska köpa en datormus snarast! Blir nog lite lättare att arbeta då ;)

ADOBE PHOTOSHOP CS4

DATUM: 2009-12-27 | KLOCKSLAG: 11:35:50
Godmorgon bloggen!
Just nu bloggar jag från den stationära eftersom jag & pappa håller på att installera Adobe Photoshop CS4 (det senaste) på macen! :D Det går bra hittills, och vi är snart klara! Kollar även på "Harry potter och hemligheternas kammare", - Harry Potter filmerna funkar alltid och är alltid bra ;)

Bloggar lite senare! Puss,

JIPPIE!

DATUM: 2009-12-27 | KLOCKSLAG: 00:47:13
Hej dudes! (tror att det heter så..?) Jag har ÄNTLIGEN fått rätt på det sista med datan vilket innebär att jag 1)kan kolla på webbTV 2)ladda upp bilder på bloggen från macen 3)gå in på youtube samt lite andra sidor 4) antagligen ladda ner photoshop cs4!
Allt detta tack vare min UNDERBARA pappa som har tillbringat 2 h framför min dator och försökt installera ett program som inte har gått att installera tidigare! Nu känner jag iallafall att livet leker och att min dator äger ut alla andras :D hörs imorrn, pussar.

Om

Min profilbild

Mitt namn är Andersson. Elin Andersson F13. Haha, jaja! Tycker om att fotografera, rida, spela tennis och träffa kompisar! Mån-Fre går jag i skolan och lär mig tråkiga grejor ^^
Läs mer om mig här!