LISTA xD

DATUM: 2009-07-30 | KLOCKSLAG: 12:29:14
Jag har insett att min senaste kyss: Aldrig har funnits xD
Jag pratar: Roligt
Jag avskyr när folk: Kompisar suger
Min bästa vän är: Gabbi, Felicia
Min första vän heter: Felicia
Kärlek är: Mysigt.. Oftast xD
När jag borstar tänderna: Tittar jag på TV
När jag lagar mat: Känner jag mig duktig
Jag tänder på: Robert Pattinson :D

Jag är rädd för: Mörker,
Den värsta känslan är: Vet inte?
Den bästa känslan är: Vet inte?
Jag är bäst på: Att.. Ähm.. Säga saftiga skämt? (a)
Jag är sämst på: Att rita
Om jag va ett djur skulle jag vara: -
Min mobiltelefon är: Repig
När jag vaknar på morgonen: SMSar jag Emma
Just nu tänker jag på att: Fixa till mig ^^
Bebisar är: Sööta!

HALLÅ!

DATUM: 2009-07-30 | KLOCKSLAG: 12:21:44
Hallå there!
Känner mig lite stressad, måste ta på mig, fixa mig och sånt på.. Får se här? 40 min? Klockan 1 ska jag hem till Emma (hon och Kajsa bor ca. 50 m från "mitt" hus) och va med hon och kajsa och vid två kommer Emmi och är med oss också :D Ska blir kul! Har inte träffat Emmi sedan skolavslutningen ^^ Sedan har jag ju sett henne via webben och så på MSN, men inte IRL xD

MÅSTE se en video på Emmas dator som jag och Emma spelade in i Tisdags! Hahah! Den är jätte kul! Måste även se 3 andra video som vi och Kajsa gjorde x)) Kommer skratta sjukt mycket, det lovar jag!

Nu ska jag inte babbla, puss!

HALLOJ!

DATUM: 2009-07-29 | KLOCKSLAG: 18:28:56

Hej bloggen :) Well, idag har jag nästan enbart pysslat med bloggdesignen! Tack och lov funkar allt som det ska nu, så jag kan se hur allt blir :D Idag har jag fixat med blogglayoutern, gjort en egen "Bloglovin"-logga [Tror dock att jag ska ändra så det endast blir ett grönt-plustecken, stilrenare] samt. delat upp alla ketegorier! Blev mycket nöjd! Nu fattas det bara några Mouseover-bilder i headern samt. lite småfix! Sedan är allt klart och jag ska blogga på för fulla rullar!

 Puss,

Detta är nog ett av mina absoluta favoritklipp från Two and a half men xD Hahaha! 
Jake: "What was this all about?"
Allan: "Is coregrafick" (stavning?)
Jake: "It´s gay!"
Allan: "Okay okay, forget all this movies, try sing the song"
Jake: "No!"
Allan "Why not?"
Charlie: "Becuse it´s gay!" Hahhahahah! *ursäkta om jag har stavat fel*

OM MIG..

DATUM: 2009-07-29 | KLOCKSLAG: 17:24:06
SNABBFAKTA
Namn:
Elin Andersson
Ålder: 12 år, fyller 13 den 18 okt
Bor: Malmö
Intrssen: Fotografera, träffa kompisar och lite sånt

Mitt namn är somsagt Andersson. Elin Andersson xD Haha, nämen jag är en tjej på 12 och ett halvt år. Blir TONÅRING 18 oktober detta året, alltså är jag född 1996! Jag bor i ett radhus i Malmö tillsammans med mamma, pappa och 5-åriga syrran Elsa Pelsa!

Om dagarna (borsett från lov och helger, villsäga) går jag i sjunde klass i 7C tillsammans alla andra 29 personer. Jag har mycket bra omdömen i alla ämnen (= Bästa omdömet i allt förutom Idrott, men ingen har fått det bästa i det). Nåja! Nu ska mitt "skryt" ta över denna lilla text ^^ Efter mina 7 timmar i skolan träffar jag kompisar, bakar, tittar på Twilight och lite sådant. Och gör läxor såklart -.-

På helgerna rider jag sedan.. Få se här.. 6 år tillbaka? Spelar tennis, träffar och sover över med kompisar och så..

Jag älskar att skratta så jag nästan gråter tillsammans med kompisarna. Jag har nog igentligen en ganska torr humor. Eller nä! Jag har en saftig. Hahaha! Ett tecken på min humor ^^ Jag älskar 2 ½ men och Twilight! Fast speciellt Twilight ^^ Det är den allra bästa filmen som jag någonsin har sett! Tror jag.. Sedan är ju Robert Pattinson bara fööör snygg, right?

Vad ska man mer skriva? Jag är blondin, fast inte överdrivet bond utan brun/blond ^^ Jag är 1.72 cm lång och har storlek 41 i skor. Jag bloggar för att det är kul att bloggdesigna, få kommentarer och roligt att skriva om dagen och så..!

That´s it! Nu ska jag titta på mitt favorit avsnitt av 2 ½ men. Söker ni på youtube efter "2 ½ men jake singing Queen" eller nåt sånt kommer det säkert upp :D Tjingeling!

UTE!

DATUM: 2009-07-28 | KLOCKSLAG: 21:47:58
Hej :D
Nu sitter jag och 68 timmars Emma här ute xD (Emma fattar!) Vi har tagit ner den bärbara och sitter här ute just nu :D Svinmysigt! Det börjat nästan regna, så Emma tog fram sina Taylor-armar och vevade fram ett sånt regnskydd xD Hahahah!

HOS EMMA!

DATUM: 2009-07-28 | KLOCKSLAG: 20:03:34
Tjena :D
Sitter här med Emmas bärbara i knät :D Gud vad mysigt det är att kunna ligga i sängen och vara inne på datorn! :O Emma är nere och äter, så jag är här uppe och surfar samt spelar in en massa videos med webben ^^
[3 min senare]
Så, bytade bara "datorplats" från Emmas säng till en "fotölj" vid hennes stora fönster! Nu kan jag titta ut över den gröna området :))) Hihi! Humm.. Vad mer ska jag skriva? Vid halv 6 gick jag hem, också körde jag,Elsa och pappsen till mammas kusins hus och skötte om Angus :) Bytte vatten, kelade och så! Sedan beställde vi familje pizza (½ Kebab och ½ Caprisiosa, stavning?) som vi sen körde hemoch åt! Mumms! Sedan stack man tillbaka till Emma och Kajsa också har vi datornördat lite xP

Nu kommer Emma!
Puss,

HEEEJ!

DATUM: 2009-07-28 | KLOCKSLAG: 15:43:11


Från vänster: Kajsas mobil, Min mobil och Emmas mobil xD


ETT BETYDLIGT GLADARE INLÄGG

DATUM: 2009-07-28 | KLOCKSLAG: 12:48:40

Denna bilden ska jag nog köpa som poster :D Alltså bilden här ovan på Rob ^^ Den är så otroligt fin! Det finns även en massa posters på honom som Edward Cullen, men jag gillar honom bättre i verkligheten så det blir denna :)

..och denna bilden har jag nu som bakgrundbild på datorn :D Den är också otroligt fin! Dock har jag fått vända den i Photoshop eftersom om jag skulle ha den som "orginalet" som Robs ansikte bakom alla "länkarna", vilket jag inte gillade ;) Man ska ju se honom!

Ja, ledsen för att jag har varit så arg under dem senaste 2 inläggen ^^ Men det gör mig förbannad! Jaja, kikade nyss in på Discshops hemsida och såg att dem hade ett x antal Twilight-saker :D Har bestämt att jag ska önska mig en "huvtröja" med Twilight på när jag fyller år (om ca. 82 dagar) och en Poster på Rob ska jag köpa själv :D Ska antagligen klicka hem den imorgon :DD

Om en stund ska jag träffa Emma och Kajsa <3 Efter det ska jag och pappa till kollan samt. passa Angus :)

Btw! Är det bara jag som hoppas vilt på att Twilightisarna kommer till Sverige? :DD För isåfall ska jag och Emma upp till Sthlm (dem kommer antagligen vara där) och se dem :))

J*VLA BLOGG.SE!

DATUM: 2009-07-28 | KLOCKSLAG: 10:26:03

Sjutton också vad arg jag är nu! Jag kan fortfarande inte se hur det blir när jag ändrar i Kodmallen :@ Och det är inte min dator det är fel på, utan blogg.se! Emma kan ju se all uppdatering och sånt! :SSS I HATE IT!

Så kära läsare, det blir stopp med bloggrenoveringen ett tag nu. Jag måste faktiskt få se själv hur det blir. Eller hur? :@

/En mkt arg Elin


JÄKLA BLOGG/DATOR!

DATUM: 2009-07-27 | KLOCKSLAG: 21:36:56
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH!!
Nu har jag suttit här sedan klockan tre och pillat med bloggdesignen (med paus när jag och mamma vart i stan i 2 h). Jag har gjort JÄTTE mycket, men när jag ska fixa med.. Vad heter det nu igen? Inte kodmallen utan det andra så ser jag inte "uppdateringen"? :OOOOO Skit skumt! Jag har startat om datorn och sånt, men INGET funkar :@ På Emmas dator funkar allt, så tur är väl det iallafall? Imorgon ska det F**imig vara fixat! NU ÄR JAG AAAAAAAAAARG!

Vi gick aldrig på bio jag och mamma. Man behövde viasa legg om man skulle in? :O Vi strosade iallafall runt på stan och avslutade vår lilla runda med middag på resturangen Greekway! Så fruktansvärt god mat dem har där! :O Kan verkligen rekommendera det! Vi åt hemmagjord hamburgare, klyftpotatis, tzatziki och grekisk sallad och sedan avslutade vi allt med två kulor glass på "Rönneholms Glass" eller vad det nu heter. - Där vid kanalen ni vet?

Nu i 2 veckor frammåt ska jag vara kattvakt. Mammas nästjusin ska till Blekinge, och jag ska cykla till hennes hus en gång om dagen och ge hennes katt mat, byta vatten och så :) Katten heter Angus och är jätte fin! Får 20 kr/dag så på 2 veckor blir det 280 kr :D Kamera-insamlingen går uppåt :D Nu är det bara 7000 kvar och SEN kan jag köpa min Canon EOS 450D :DD

TWILIGHT!

DATUM: 2009-07-27 | KLOCKSLAG: 21:13:29
Ny testkategori ^^

HEJSAN!

DATUM: 2009-07-27 | KLOCKSLAG: 13:19:18
Hallå!
Bloggrenoveringen pågår för fullt, men just nu kan jag inte gå in på hemsidan som jag andvänder när jag ska koda och så, så nu kan jag inte fixa :/ Kikade nyss in hos Isabella "Blondinbella" Löwengrip och såg att hon hade varit på Öland och att hon hade varit på Böda strand! Exakt där vart vi andra dagen på Öland och solade och badade! :) Lite synd att dem inte var där tidigare, skulle vara coolt om man såg henne! :D Inlägget om Böda strand hittar du Här!

Ikväll ska jag och mamma på bio och se "Män som hatar kvinnor". 15-års gräns, men jag tror att det går bra :) Måste ju testa lite innan New Moon-premiären (a) Innan det ska vi äta på Espresso House! För mig blir det nog en Macka och Chai latte. Jag älskar Chai latte! Just nu är pappa och Elsa iväg och ska uträtta några ärenden. Dem ska även svänga förbi bibblan och hämta min beställda bok -CLIQUE "Bästa ovänner" :D Har även beställt Eclipse, men det tar väl några hundra år innan den kommer ^^

Jag har fått lite idéer om bloggdesignen :D Ska kanske ha nån bild på min älskade Rob :D

Hörs!

GODKVÄLL :)

DATUM: 2009-07-25 | KLOCKSLAG: 17:33:50
Tjena! :D
Har inte mycket att skriva om ^^ Ikväll blir det en Anna Pihl och Photoshop kväll.. Tänkte börja med nya designen :) Dock har jag inga idéer..

Det vart allt för mig xD
Tjohej!

Hallå!

DATUM: 2009-07-24 | KLOCKSLAG: 16:11:41

Emmas webb=Tidsfördrift

Hallå! :D
Är hos Emma Klämma just nu ^^ Hon,jag,hennes lillasyster och deras 2 kompisar ska kanske åka och bowla :D

Hörs imorgon ^^

Godmorgon :)

DATUM: 2009-07-24 | KLOCKSLAG: 11:29:49
Godmorgon!
Ja, har inte mycket att skriva ^^ Jag vart jätte trött igårkväll, så klockan ELVA la jag mig bredvid mamma och Elsa i mamma och pappas sängar och somnade meddans pappa vart där nere och läste :) Vaknade klockan ett av att pappa kom in också fick jag gå och lägga mig i min egen säng och somnade bumms! Vaknade idag lite över nio, gick det, borstade tänderna och sedan satte jag mig vid datorn ^^

I eftermiddag ska vi ner till stan och trampa trampebåt :D I över 2 år har vi sagt att vi (jag och familjen, alltså) ska göra det. men det har aldrig blivit av xD Kameran tas inte med, tänk om jag tappar den?!??

Kram.

Om

Min profilbild

Mitt namn är Andersson. Elin Andersson F13. Haha, jaja! Tycker om att fotografera, rida, spela tennis och träffa kompisar! Mån-Fre går jag i skolan och lär mig tråkiga grejor ^^
Läs mer om mig här!